Kalenteri

Jos pdf-tiedostot eivät avaudu koneellasi, niin voit ladata esim. Adobe Acrobat Reader -ohjelman: https://get.adobe.com/fi/reader/

 

LUKUVUODEN 2017-2018 VERKKOLUOKKAKURSSIT (päivitetty 15.9.2017)
 
 
MIKÄ IHMEEN VERKKOLUOKKA?
 
Opiskelu verkkoluokassa:
 
Testausohjelma selaimesi ja verkkoyhteytesi yhteensopivuudesta verkkoluokan kanssa (täältä saat myös helposti Adobe Connect Add-in -ohjelman):
 
Verkkoluokan käyttöohje (päivitetty 15.9.2017):
 
Apua ongelmatilanteisiin:
 
Mobiililaitteiden sovellus, jota tarvitaan verkkoluokan oppituntien seuraamiseen Android- ja iOS-laitteilla:
 
Verkkoluokkaan kirjauduttaessa on 9.9.2017 alkaen tarvittu päivitetty Adobe Connect Add-in -ohjelma (toistaiseksi siirtymäkautena myös Adobe Flash Player -ohjelma mahdollistaa luokan avaamisen).
Add-in-ohjelman päivitetyn version (elokuu 2017) saa asennetuksi koneelle yksinkertaisimmin verkkoluokan testausohjelman kautta, joka on syytä joka tapauksessa tehdä: 

Ensimmäisenä testausohjelma pyytää lataamaan Flash Player -ohjelman, jollei sitä jo valmiina ole (Download Flash Player). Lopuksi kohdassa 4 voit tarvittaessa asentaa Add-in-ohjelman (Install Add-in). Samalla tulee testatuksi, onko verkkoyhteytesi nopeus eli kaistasi leveys riittävä verkkoluokkaa varten. Jos aiot käyttää mikrofonia, niin kytke se tietokoneesi ennen kuin kirjaudut luokkaan.

Sen jälkeen, kun olet asentanut koneellesi Add-in -ohjelman, voit käydä Juhan harjoitusluokassa:
Klikkaa harjoitusluokan osoitetta, kirjoita aukeavaan kirjautumisruutuun nimesi ja klikkaa nimen alta 'Enter Room'. Harjoitusluokan osoite: https://gen.adobeconnect.com/harjoitusluokka/
 
 
 
RAAMATTUTUNNIT
 
Voit ilmoittautua verkossa seurattavaan raamattuopetukseen sähköpostilla opettajalle ( Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen ), viestin otsikko 'Raamattutunnit verkossa'. Ilmoittautuneet saavat myös vuoden 2016 raamattutuntien tallenteiden osoitteet.  Vuoden 2017 tunteja voi seurata tallenteilta myös ilmoittautumatta, katso tallenteiden osoitteet alempaa. Raamattuopetuksessa ei ole erillistä kurssimaksua. Opetuksen järjestää Juha Muukkosen julistus- ja opetustyön tukiyhdistys Genesis ry.
 
Raamattutunti ja katekismusvartti sunnuntaisin klo 20.00
 
su 24.9.2017, jHs.
klo 20.00 Kirjainten Kristus-saarnaa (3) Álef-kirjaimen jatkoa
klo 20.45 Katekismusvartti (7) Kymmenen käskyä (Koehler 8)
klo 21.00 Iltahartaus
 
 
 
RAAMATTUTUNTIEN JA KATEKISMUSVARTTIEN TALLENTEET
 
Jos tallenteen avaamisessa on ongelmia, niin kokeile ensimmäiseksi toista verkkoselainta. Tallenteet näkyvät tietokoneella sekä niillä mobiililaitteilla, jotka tukevat Adobe Flash Player -ohjelmaa.
 
Raamattutuntien ja katekismusvarttien tallenteet, vuosi 2017 (päivitetty 18.9.2017):
 
 
Viimeksi päivitetty 18.09.2017 12:33