JulkaisumuotoPDF
Bookmark and Share
Juha Muukkonen
1.10.2017 Raamattutunnin tallenne

 

1.10.2017 RAAMATTUTUNNIN TALLENNE

1.10. (0.48) Kristus kirjaimissa (4) Bet, https://gen.adobeconnect.com/plfwbd5758hh/ (Kameran kuva ja ääni kulkevat eri tahdissa, pahoittelen.)

Aiemmin pidettyjen tuntien tallenteet löytyvät Genesiksen sivulta kohdasta Kalenteri tai suoraan linkkinä: http://www.gen.fi/images/0_Kalenteri/Tallenteet_2017.pdf

 

TALLENTEIDEN KATSOMINEN

Klikkaa hiirellä tallenteen osoitetta. Tallenteita voi katsoa tietokoneella sekä niillä mobiililaitteilla, jotka tukevat Adobe Flash Player -ohjelmaa.

Samoin kuin luokassa myös tallennetta katsoessa voi halutessaan suurentaa luokan taulun (keskellä oleva Share-ruutu) sekä liikkua Notes-ruuduissa. Raamattutuntien tallenteet ovat toistaiseksi katsottavissa. Vuoden 2017 raamattuopetusten tallenteita saa myös jakaa vapaasti eteenpäin. Ne löytyvät kaikki Genesiksen Kalenteri-sivulta.

DOKUMENTIT (http://www.gen.fi/raamattu-ja-alkukielet.html)

H2A Bana (bet-nun-he) rakentaa, http://www.gen.fi/images/0H2A/bet-nun-he.pdf

H6B Kristus kirjaimissa. 0. Johdanto, http://www.gen.fi/images/0H6B/0.pdf

H6B Kristus kirjaimissa. 1. Álef, http://www.gen.fi/images/0H6B/1.pdf

H6B Kristus kirjaimissa. 2. Bet, http://www.gen.fi/images/0H6B/2.pdf

R Katekismus Koehler 1-97, http://www.gen.fi/images/0R/Koehler_1-97.pdf

 

MUITA LINKKEJÄ

Tunnustuskirjat ja Vähä katekismus:

http://tunnustuskirjat.fi/vahakatekismus.html#tavallisille

Edward W. A. Koehler: Tohtori Martti Lutherin Vähän katekismuksen selitys (1926, suom. Petri Kivenheimo 2004):

http://www.luterilainen.net/category/opetukset/1kirkonusko/katekismusselitys/

 

RAAMATTUTUNNEILLE ILMOITTAUTUMINEN

Jos haluat seurata opetusta suoraan luokassa, niin voit ilmoittautua sunnuntaina klo 20 verkossa pidettävään raamattuopetukseen sähköpostilla opettajalle ( Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen ), viestin otsikko 'Raamattutunnit verkossa'.

Ilmoittautuneet saavat myös vuoden 2016 raamattutuntien tallenteiden osoitteet. Raamattuopetuksessa ei ole erillistä kurssimaksua. Kurssille ilmoittautuneet saavat tarkempaa tietoa mahdollisuudesta tukea työtä myös taloudellisesti. Opetuksen järjestää Juha Muukkosen julistus- ja opetustyön tukiyhdistys Genesis ry.